Həmin gün məktəb yoldaşımla görüşmüşdüm. Uzun müddət idi ki, görməmişdik. Nəsimi rayonunda kiçik bir çay evində oturduq, çay içdik, keçmişdən danışdıq. O, indi marketinq şirkətində işləyirdi, çox səyahət edirdi. Söhbət arasında bir ara dedi: “Bilirsən, mən son vaxtlar bir saytda oynayıram, çox maraqlıdı”. Soruşdum: “Nə oynayırsan?” Dedi: “Slotlar, amma əsas maraqlısı bonuslardı. Mən həmişə promo kodlardan istifadə edirəm”. “Promo kod nədi?” – soruşdum. O izah etdi ki, bu xüsusi koddur, onu daxil edəndə əlavə bonus qazanırsan. “Məsələn, mostbet promo kodi var. Onu daxil edəndə depozitə əlavə bonus və ya pulsuz fırlanışlar verir”. Marağım artdı. Evə gələndə ilk işim kompüteri açıb axtarmaq oldu.
Axtardım, tapdım. mostbet promo kodi saytın özündə də yazılmışdı – “PROMO2025” kimi bir kod. Qeydiyyatdan keçdim. Adımı, soyadımı, telefonumu yazdım. Sonra depozit etməzdən əvvəl promo kod bölməsini gördüm. Həmin kodu daxil etdim. Aktiv oldu. İndi depozit etməli idim. Cüzdanda 30 manat var idi. 20 manat qoymaq qərarına gəldim. Depozit etdim və bonus olaraq balansıma əlavə 20 manat gəldi. Üstəlik 50 pulsuz fırlanış. Balansım oldu 40 manat + 50 pulsuz fırlanış. Yaxşı başlanğıc, hə?
Pulsuz fırlanışları ilk öncə “Starburst” oyununda istifadə etdim. Qrafikası gözəl, səsləri rahatlatıcı. 50 fırlanışın hər birində 10 qəpik dəyərində mərc var idi. Təxminən yarısı heç nə vermədi, qalanı isə kiçik məbləğlər qazandırdı. Pulsuz fırlanışlar bitəndə 7 manat qazanmışdım. Balansım 40+7=47 manat. İndi əsl oyun başlamışdı. Slothlarda 1 manatlıq mərclərlə oynamağa başladım. “Gates of Olympus” oyununu seçdim. Zevs, ildırımlar, qızıl pullar. Mərci 1 manat qoydum. Fırladım – 2 manat qazandım. Yenə – heç nə. Yenə – 5 manat. Belə-belə balans 47-dən 52-yə qalxdı. Sonra 52-dən 48-ə düşdü. Sonra 48-dən 55-ə. Bir ara ekranda ildırım çaxdı. Zevs çəkicini endirdi. Bonus dövrəsi qazandım. 15 pulsuz fırlanış, çarpan artımla. Hər fırlanışda çarpan 2x, 3x, 5x artırdı. İlk fırlanış – 4 manat. İkinci – 6 manat. Üçüncü fırlanışda çarpan 10x oldu – 20 manat qazandırdı. Nəfəsim kəsildi. Qalan fırlanışlarda daha 15 manat gəldi. Bonus qurtarana kimi balansım 55-dən 104 manata çıxmışdı. 20 manat qoymuşdum, promo kod sayəsində 40 manatla başlamışdım, indi 104 manat balansım var idi. mostbet promo kodi mənə bu qapını açmışdı. Amma əsas işi Zevs görmüşdü. Yunan tanrısı mənə gülümsəmişdi.
Dərhal çıxartma əmri vermədim. Düşündüm: bəlkə də davam edim? Amma sonra öz-özümə dedim: “Axmaq olma, dayan”. Dayandım. Çıxartma əmri verdim. 104 manat. Pulun kartıma gəlməsi 20 dəqiqə çəkdi. Gəldi. Hiss etdiyim sevinci təsvir etmək çətindir. Sanki küçədə pul tapmışdım, amma daha yaxşı – çünki bu pulu mən qazanmışdım, amma heç bir xüsusi bacarıq tələb olunmamışdı. Sadəcə bir kod, bir oyun, bir şans.
Həmin gecə yataqda uzanıb düşünürdüm. Həyat yoldaşım yanımda yatırdı. Mən səssizcə telefona baxırdım. 104 manat. O pula nə ala bilərəm? Bir ay ərzində uşaqların məktəb ləvazimatları. Yox, bir az düşündüm – qoy qalanda qalsın. Fövqəladə xərclər üçün kənara qoydum. Həmin qərar məni daha da rahatlaşdırdı. Çünki bildim ki, bu pul boş yerə getməyəcək. Faydalı bir işə xərclənəcək.
Ertəsi gün məktəb yoldaşıma mesaj yazdım: “Sağ ol, promo kod üçün. İşlədi”. O dedi: “Nə qazandın?” Dedim: “Normal bir məbləğ”. O israr etdi, mən demədim. Qoy sirr qalsın. Çünki bəzi şeyləri danışmaq olmur. Danışanda enerjisini itirir. Mən bu qazancın enerjisini saxlamaq istəyirəm. mostbet promo kodi mənə sadəcə pul qazandırmadı. Mənə bir az da inam qazandırdı – bəzən doğru yerdə, doğru vaxtda doğru düyməni basmaq kifayətdir. Zevsin çəkici, yunan tanrıları, Olimp dağı… Bunların heç biri yox idi əslində. Sadəcə bir kod, bir sayt, və bir az bəxt. Amma nəticə realdı. Pul realdı. Və mənim hisslərim realdı.
O gündən sonra bir neçə dəfə də promo kodlardan istifadə etdim. Bəzən faydalı oldu, bəzən elə də. Amma ilk təcrübəmi heç vaxt unutmuram. İlk 104 manat, ilk “vay” anı, ilk dəfə hiss etdiyim o inamsızlıq. İndi hərdən dostlarıma deyirəm: “Yeni promo kod görsəniz, mənə də deyin”. Gülürlər. Düşünürlər ki, çox oynayıram. Oynamıram. Sadəcə fürsəti sevirəm. Fürsət qapısını aça bilən bir kodu. mostbet promo kodi mənim üçün fürsət oldu. Sizin üçün də ola bilər. Amma unutmayın – hər qapını açmaq üçün doğru açar lazımdır. Mənim açtığım qapı Zevsə çıxdı. Sizinki hara çıxacaq, bilmirəm. Amma yoxlamağa dəyər. Təki itirəcək bir şeyiniz olmasın. Mənim olmadı. Və qazandım. Bu gözəl hekayədir. Və mən onu danışmaqdan qürur duyuram.
Какво мислите?
Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.