Kiçik mərc, böyük sürpriz0 мнения

17riva 17riva
преди 4 месеца  

Həyatımda heç vaxt böyük risklərə girməmişəm. Hər şeyi planlı, hesablı edən insanlardanam. Bəlkə də elə buna görə, uzun müddət bu cür platformalardan uzaq durmuşdum. Amma bir gün hər şey dəyişdi.

Həftə sonu idi. Dostlarla görüşüb çay içdik, söhbət etdik. Söhbət əsnasında bir dostum ötən gün etdiyi mərcdən danışdı. “Kiçik bir məbləğ yatırdım, uddum” dedi. Mən həmişəki kimi qulaq asıb gülümsədim. Amma evə qayıdanda düşünməyə başladım: “Niyə mən də sınamayım? Axı itirəcək bir şeyim yoxdur”.

Evdə televizoru açdım, bir az baxdım, amma diqqətim yayındı. Telefonumu götürüb mostbet betting yazıb axtardım. Sayt açıldı, bir az gəzdim. Dizaynı sadə idi, anlaşılması asan idi. Qeydiyyatdan keçdim, bir neçə dəqiqəyə hesabım hazır oldu.

Əvvəlcə fikrim slotlara baxmaq idi. Amma dostumun dedikləri yadıma düşdü, mərc bölməsinə keçdim. Futbol oyunları var idi, həmin gün bir neçə matç keçirilirdi. Mən futboldan az da olsa başa düşürəm, bəzən oyunlara baxıram, komandaları tanıyıram.

Seçim etməyə başladım. Böyük məbləğlər yox, kiçik mərc etmək qərarına gəldim. İtirsəm də üzülməyəcəyim bir məbləğ ayırdım. Bir matç seçdim, ev sahibi komandanın qalib gələcəyinə inanırdım. Mərc etdim. Həyəcanlı idi, çünki ilk dəfə idi.

Matç başladı. Televizoru açıb izləməyə başladım. Əvvəlcə hər şey yaxşı gedirdi, ev sahibi komanda topa sahib idi, hücumlar edirdi. Amma qol vurmaq olmurdu. Birinci hissə 0-0 bitdi. Ürəyim bir az sıxıldı, amma ümidimi itirmədim.

İkinci hissə başladı. Komanda daha da aktiv oynayırdı. 60-cı dəqiqədə qol vurdular! Sevinclə yerimdən sıçradım. İndi mərcimin qazanma ehtimalı artmışdı. Amma matç bitənə qədər hər şey ola bilərdi.

Qalan dəqiqələrdə rəqib komanda təzyiq edirdi, ürəyim ağzımda idi. Hakim son fiti çaldı. Matç bitmişdi. Mostbet betting hesabıma girdim, baxdım. Mərcim qazanmışdı. Hesabımda başlanğıc məbləğimin iki qatı qədər pul var idi.

O an çox sevindim. Amma dayanmadım. Düşündüm ki, “bəlkə bir də mərc edim?”. Həmin gün başqa matçlar da var idi. Bir matç daha seçdim, bu dəfə daha kiçik məbləğlə. Mərc etdim, izləməyə başladım.

Bu matç daha gərgin keçdi. Komandaların gücü bərabər idi. Birinci hissədə qol olmadı. İkinci hissədə isə hər iki komanda qol vurmağa çalışırdı. 78-ci dəqiqədə qol vurdular. Mənim mərc etdiyim komanda idi. Matç 1-0 bitdi. Yenə qazanmışdım.

İki mərc, iki uduş. Hesabımdakı pul başlanğıc məbləğimin təxminən dörd qatına çatmışdı. Həyəcan böyük idi, amma beynimdə bir səs deyirdi: “Bəsdir, dayan”. Dinlədim o səsi. Çıxarış etdim, pulu kartıma köçürdüm.

Həmin gecə yatanda düşündüm. Mostbet betting-ə girib mərc etməsəydim, bu hissləri yaşamazdım. Amma ən çox sevindiyim şey, dayanmağı bacarmağım oldu. Çünki udandan sonra dayanmaq, udmağın özündən də çətindir.

Səhər oyananda ilk iş bank hesabıma baxdım. Pul orada idi. O gün işə gedəndə içimdə bir sevinc var idi. Dostuma zəng edib dedim: “Sənin sözlərin yadımda qaldı, sınadım, uddum”. Dostum güldü, “mən sənə demişdim” dedi.

O gündən sonra mostbet betting mənim üçün əyləncəyə çevrildi. Hərdən futbol oyunlarına baxıram, kiçik mərclər edirəm. Amma həmişə öz qaydalarımla: nə qədər yatıracağımı, nə vaxt dayanacağımı əvvəlcədən bilirəm. İtirsəm də üzülmürəm, udsam da həddimi aşmıram.

Həmin qazancın bir hissəsi ilə dostlarımla restorana getdik, gözəl axşam keçirdik. Qalan pulu isə kənara qoydum. İndi hərdən həmin gecəni xatırlayıram. Kiçik bir mərc, böyük bir sürpriz. Və ən vacibi, mənə öyrətdiyi dərs: şans gələndə onu görmək, gələndən sonra da dayanmağı bilmək lazımdır.

Mən mostbet betting ilə tanışlığımdan peşman deyiləm. Çünki mənə yalnız pul qazandırmadı, həm də özümü tanımaq, öz həddimi bilmək fürsəti verdi. Və mən bu fürsəti dəyərləndirdim. Bu gün də eyni qayda ilə davam edirəm: əylənmək üçün, qaydalarımla, və ən əsası, dayanmağı bildiyim üçün.

Какво мислите?

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.